Δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα SAM 0-13 με franchising. 

Το concept των καταστημάτων SAM 0-13 υποστηρίζει τη φιλοσοφία της εταιρείας και απευθύνεται σε δυναμικούς επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν σε ένα καταξιωμένο εμπορικά brand, που εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς.

Η αναγνωρισιμότητα του σήματος SAM 0-13 και οι προοπτικές της εταιρείας εγγυώνται τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και αποδοτική επένδυση. Με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση δικτύου, η SAM 0-13 συνεχίζει να αναπτύσσεται, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στο δυναμικό δίκτυο καταστημάτων της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η SAM 0-13 παρέχει στους franchisees συνεχή υποστήριξη από την πρώτη μέρα συνεργασίας, επιμέλεια των καταστημάτων και καθοδήγηση στη διαμόρφωσή τους, εκπαίδευση του προσωπικού από ειδικά και έμπειρα στελέχη, και πάνω από όλα, χρήση αναγνωρίσιμου και καθιερωμένου σήματος στο καταναλωτικό κοινό, παρέχοντας προνομιακά περιθώρια κέρδους. Η εταιρεία ενισχύει τις πωλήσεις των προϊόντων με προωθητικό υλικό, online παρουσία μέσω του ολοκαίνουριου website της και ενεργή παρουσία στα social media σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα SAM 0-13 shops έχουν μελετηθεί για να ξεχωρίζουν με τη ζωντάνια τους και να προσφέρουν στον καταναλωτή μία μοναδική εμπειρία αγοράς!

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2310 685010 εσωτ:15 ή στο info@sam013.gr. Υπεύθυνος Λιανικής: Δημήτρης Χίτσιος