Επιστροφή/Αντικατάσταση Προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ή να αλλάξετε το νούμερο ή το χρώμα. Η αλλαγή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ στο πλησιέστερο κατάστημα SAM 0-13  ή μέσω του e-shop! Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με speedex και είναι εντελώς δωρεάν! Παρακαλώ σημειώστε υπ'όψιν Κυρίου Κωνσταντίνου Τούσσα.

Πριν την επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310 685011 ή στο e-mail info@sam013.gr.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (Δελτίο Επιστροφής) μαζί με το προϊόν και την απόδειξη λιανικής.  Το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών/καρτελακίων, απαραίτητων εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί.

Οι επιστροφές να γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

SAM013, Πλησίον Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Τ.Κ. 565 10, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 685010, υπόψιν Κων/νου Τούσσα

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310 685011 ή στο e-mail info@sam013.gr. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, η SAM 0-13 θα ενημερώσει την courier να επιστρέψει το δέμα στις εγκαταστάσεις της. Κατόπιν της παραγγελίας σας και πληρωμής, δικαιούστε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να αιτηθειτε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την ημέρα της επιβεβαίωσης παραγγελίας. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ενώ έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, δεν επιστρέφεται το ποσό των 2,50€ το οποίο αντιστοιχεί στο κόστος της.